sonra bi ufak çay demlersin o inceden demini almaya başlarken girişirsin sucuklara ince ince dilimersin tavanın boyutuna göre -alabildiğine- tavaya biraz sıvı yağ eklersin sucuklar inceden başlarken cızırdamaya yarım fincan su dökersin -ki sucuklar hacmen kayba uğramasın. o arada küçük bir kapta (2-3-4 yumurtayı elinizdeki tavaya göre) başlarsınız yumurtaları çırpmaya çırparken içine az pul biber ve kara biber atarsanız tadından yenmez -tabi ki tercih meselesi- sonra tavanın kapağını açıp yumurtaları dökersiniz kapağı kapatıp yumurtanın şeffafımsı yerleri bembeyaz olana kadar pişirirsiniz (bu arada rendelenmiş kaşar peynirinizi kenarda hazır tutun bir iki tutam) yumurta ve sucuk kombinasyonu hazır olduktan sonra ocsğı kapatıp rendelenmiş kaşarı random olarak sucuklu yumurtanın üzerine atabilir ve sonra kapağı kapatabilirsiniz ve sonra kahvaltı sofranızı hazırlayabilirsiniz.
isteğe göre reçel, nutella, beyaz peynir, kaşar peynir, krem peynir, yeşil zeytin, siyah zeytin, domates, salatalık, çeşitli soslar, sıkma portakal suyu, çay, belki sonlara doğru sadece bir kahve... bu yazdıklarımın bir kısmını tedarik ettiğinizde enfes bir kahvaltı edeceğinize şüpheniz olmasın.
fotoğrafı netbook'a geçtiğimde ekleyeceğim şimdilik temsili bir fotoğraf ekliyorum =)
tadından yenmez
off off off ağızım sulandı be:)
YanıtlaSilyenir ki bu =)
YanıtlaSil